WORD EEN VENZAtiaan

We zijn een eclectische groep. VENZA is een team van pioniers, kaartenmakers en gidsen uit verschillende plaatsen met verschillende achtergronden. We moedigen een gezonde balans tussen werk en privé aan en bevorderen kansen voor loopbaangroei, samenwerking tussen teams en natuurlijk plezier! Met feesten zoals bedrijfsfeestjes, liefdadigheidsevenementen, cook-outs en meer het hele jaar door, komt ons team samen om contact te maken en van het leven te genieten. De voordelen die we ons team bieden, weerspiegelen onze mensgerichte werkplek en tonen de focus van VENZA op het welzijn van alle VENZAtians, zowel professioneel als persoonlijk. Hebben we ook al melding gemaakt van onbeperkte snacks?


Leven bij VENZA

VENZA Careers

Werknemersvoordelen


401k

401k

Alle werknemers komen in aanmerking om deel te nemen aan het 401 (k) Safe Harbor-plan van VENZA.

VENZA Health Benefits

Gezondheidsvoordelen

We bieden royale opties voor gezondheids-, tand- en gezichtsverzekeringen voor werknemers die aan uw behoeften voldoen, inclusief een HSA-optie en een Flexible Spending Account (FSA).

VENZA Life Insurance

Levensverzekering van $ 50.000

VENZA betaalt voor een $ 50k levensverzekering, iets dat we hopen nooit nodig te hebben, maar het voor u en uw gezin te bieden.

VENZA PTO

Flexibele aftakas / feestdagen

VENZA biedt 10 dagen PTO na een proeftijd van 30 dagen. VENZA heeft naar keuze van de werknemer zes betaalde vakantiedagen plus twee drijvende dagen.

Sabbatical Leave

Een sabbatical van een maand zal worden aangeboden aan elke fulltime werknemer in loondienst na voltooiing van 5 jaar ononderbroken dienstverband.

VENZA profit sharing

Winstdeling / Bonus

Voltijdse werknemers komen in aanmerking voor winstdeling / bonussen op basis van de discretie van het management, afhankelijk van de winstgevendheid van het bedrijf en op basis van de prestaties en bijdragen van een individu.

VENZA Profit Sharing

Verwijzingsprogramma

Een werknemer die een bron verwijst, ontvangt $ 250, na afloop van zijn proeftijd van 90 dagen. Elke werknemer die verwijst naar een bron die 1 jaar bij het bedrijf blijft, ontvangt $ 1.000.

VENZA Ancillary Benefits

Bijkomende voordelen

VENZA biedt Employee Assistance Programs ter ondersteuning van welzijn en werk-privébalans, evenals een toegewijde persoonlijke assistent en het Working Advantage Employee Discount & Rewards-programma.